Maak kans op een RadMission e-bike t.w.v €1.099

Win a RadMission ebike worth €1.099

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

DIT IS DE RADMISSION

THIS IS RADMISSION

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Lichter gewicht

De RadMission weegt 7 kg minder dan onze andere fietsen.

Nieuwe, innovatieve batterij

Voorzien van een nieuw 48V 10,5 Ah 504 Wh accupakket met een bereik van 45-80 + km.

250 W naafmotor

Een krachtige 250W naafmotor zorgt voor 50 Nm koppel voor een soepele rit.

Single-speed aandrijflijn

De aandrijflijn met één versnelling belooft gemakkelijk rijden en weinig onderhoud. Ideaal voor lastminutereizen over de campus of om door de stad te rijden.

Geïntegreerd Remlicht

Aangedreven door de hoofdaccu en beschikt over een remlicht dat geactiveerd wordt elke keer als de rem gebruikt wordt

LED Controlepaneel

Een eenvoudig LED-bedieningspaneel met eenmalige knop, met extra knoppen voor verlichting en trapondersteuning, en LED's om de batterij- en ondersteuningsniveaus aan te geven.

RadMission winnen t.w.v. €1.099?

Win a RadMission worth of. €1.099?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Voorwaarden

Invoering

 


1.1 Deze regels zijn van toepassing op alle wedstrijden, prijstrekkingen, promoties, weggeefacties en dergelijke die worden gepromoot op en verlopen via onze website of sociale mediakanalen.

 


1.2 Om deel te nemen aan een wedstrijd moet u meedoen zoals aangegeven op onze website of sociale mediakanalen.

 


1.3 Onze wedstrijden zijn gratis om deel te nemen (geen aankoop vereist, tenzij anders vermeld).

 


1.4 Promoties op sociale media worden op geen enkele manier gesponsord, onderschreven of beheerd door, of geassocieerd met Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram, LinkedIn of enig ander sociaal netwerk. U verstrekt uw gegevens aan Rad Power Bikes. De verstrekte informatie wordt gebruikt in combinatie met ons privacybeleid.

 


Geschiktheid en toegangsbeperkingen

 


2.1 Om in aanmerking te komen voor deelname aan een wedstrijd:

 


(a) deelnemers moeten een echte persoon zijn, ten minste 18 jaar oud en woonachtig zijn in Duitsland of Nederland.

 


(b) deelnemers mogen niet onze werknemer, functionaris of agent zijn, of een medewerker, functionaris of agent van een persoon of organisatie die betrokken is bij het organiseren van de wedstrijd, en u mag geen familierelatie zijn van een dergelijke persoon.

 


(c) Deelnemers aan de wedstrijd voor onze promoties op sociale media moeten een echt account hebben en de sociale netwerkpagina van Rad Power Bikes (Facebook, Instagram) ‘liken’ als onderdeel van het deelnameproces.

 


2.2 Het maximale aantal inzendingen voor een wedstrijd per persoon is 1.

 

 

Start- en sluitingsdata

 


3.1 Een wedstrijd wordt afgesloten voor inzendingen op het tijdstip en de datum die zijn vermeld op onze website en sociale mediakanalen. Tenzij anders vermeld, zijn deze tijden en data ingesteld op die voor CET (Central European Time).

 


3.2 Alle inzendingen die na het sluiten van de wedstrijd worden ontvangen, zijn ongeldig en nemen niet deel aan de wedstrijd.

 


3.3 Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor inzendingen die om welke reden dan ook niet zijn ontvangen.

 


3.4 We behouden ons het recht voor om de wedstrijd en deze algemene voorwaarden zonder kennisgeving te annuleren of te wijzigen in het geval van een ramp, oorlog, burgerlijke of militaire onrust, overmacht of een daadwerkelijke of verwachte schending van enige toepasselijke wet of regelgeving of enige andere evenement buiten onze controle. Alle wijzigingen in de wedstrijd worden door ons zo snel mogelijk aan de deelnemers meegedeeld.

 


3.5 Deelname aan de wedstrijd wordt beschouwd als acceptatie van al deze voorwaarden.

 


Oordelen

 


4.1 Wedstrijdinzendingen worden beoordeeld of winnaars worden geselecteerd op basis van de criteria die zijn gespecificeerd op onze website en / of sociale mediakanalen met betrekking tot de wedstrijd.

 


4.2 Als een deelnemer aan de wedstrijd niet voldoet aan de deelnamevereisten of onderhevig is aan toegangsbeperkingen, heeft die deelnemer niet het recht om als winnaar te worden aangemerkt en heeft hij in geen geval recht op een prijs.

 


4.5 Onze beslissing met betrekking tot alle zaken die te maken hebben met de wedstrijd is definitief en hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

 


Winnaars en prijzen

 


5.1 Wedstrijdprijzen voor elke wedstrijd worden vermeld op onze website of socialemediakanalen.

 


5.2 Prijswinnaars van de wedstrijd worden uiterlijk 30 dagen na de sluitingsdatum van de wedstrijd per e-mail op de hoogte gebracht van de wedstrijduitslag en ontvangen hun prijzen niet later dan 60 dagen na die sluitingsdatum.

 


5.3 Er zullen redelijke inspanningen worden geleverd om gedurende 14 dagen contact op te nemen met de prijswinnaar, maar als de winnaar niet binnen deze tijd reageert op onze meldingspogingen of een adres opgeeft voor levering van de prijs of niet voldoet aan een van de deelnamevereisten of anderszins niet kan Om te voldoen aan de wedstrijdvoorwaarden behouden we ons het recht voor om die deelnemer te diskwalificeren en de prijs aan de volgende in aanmerking komende deelnemer aan te bieden en daarna totdat er een winnaar is gevonden.

 


5.5 Er wordt geen alternatief voor de prijzen in contanten aangeboden. De prijzen zijn niet overdraagbaar. Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en we behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving een prijs te vervangen door een andere met een gelijkwaardige waarde.

 


Copyright en morele rechten

 


6.1 U garandeert ons dat u uw wedstrijdinzendingen heeft gemaakt, dat u alle auteursrechten op die inzendingen bezit en dat ons gebruik van de inzendingen in overeenstemming met deze regels geen inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten of andere wettelijke rechten van een persoon.

 

 

Onze gegevens

 


7.1 Deze prijscompetitie wordt georganiseerd door Rad Power Bikes Europe.

 


9.2 Onze maatschappelijke zetel is Landzicht 16-1, 3454 PE, Utrecht, Nederland.

 


9.3 U kunt contact met ons opnemen:

 


(a) per post, op het hierboven vermelde postadres;

 


(b) het gebruik van het contactformulier op onze website;

 


(c) telefonisch, op + 31-85 7470430 of +44800069 8513 (VK gratis)

 


(d) per e-mail, met behulp van het e-mailadres eu-info@radpowerbikes.com

 


(e) door rechtstreeks bericht op onze sociale mediakanalen.